info@loopcentrum.nl | 0548 611705

Onze producten worden in huis gemaakt

Previous

Next

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Seves Sports maakt onderdeel uit van het Loopcentrum voor Sport en Orthopedie in Nijverdal. Loopcentrum is ontstaan uit het Orthopedisch Schoentechnisch bedrijf ‘Delta Orthopedie’, welke in 1991 is opgericht door Willem Seves.

De grote ervaring van Willem Seves als Orthopedisch Schoentechnicus vormt de basis van de bij Seves Sports ontwikkelde producten. Vanwege de toenemende vraag vanuit de sportwereld naar aanpassingen van sportschoeisel is Seves Sports ontstaan. Uit de ervaringen met de sportwereld werd o.a. de Seves Custom schaatsschoen ontwikkeld. Hier bleek zoveel vraag naar te zijn, dat de Seves schaatsschoenen al snel het grootste deel van de productie van Seves Sports in beslag namen. Hiernaast kunnen wij ook een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van de sportprestaties van semi-professionele sporters en recreatieve sporters, door bijvoorbeeld aangepast schoeisel op maat te leveren.

Tegenwoordig versterken de afdeling Orthopedie en de Afdeling Seves Sports elkaar doordat toepassingen uit de sport ook binnen de orthopedie gebruikt kunnen worden. En omgekeerd natuurlijk!

Impressie van Loopcentrum

Met deze sporters hebben wij o.a. samengewerkt: